Datum ohlašující advent, ale i oslavy výjimečného výročí: 30 let založení Záchranné služby Asociace samaritánů České republiky Praha – Západ.

Dokonalá příležitost k jedinečnému setkání napříč záchranářskými generacemi. ZS ASČR patří k nejstarším záchranným službám v České republice, a tak bylo spektrum milých hostů a podporovatelů opravdu rozmanité a mnohdy přinášelo nejedno dojemné setkání po letech.  

Významnou částí celého večera bylo vyznamenání a poděkování již legendárním osobnostem a dlouholetým zaměstnancům ZS ASČR Praha – západ. Bolestná a dojemná byla část, kdy došlo k vyznamenání osobností IN MEMORIAM, provázená potleskem ve stoje. 

“SAMARITÁNI!” jednoslovný název originálního hudebního klipu, na kterém se jako na dárku sobě a svému vedení v čele s ředitelem Ing. Milanem Majerem, podílelo mnoho zaměstnanců – produkcí i hudebním obsazením. 

Oslavy byly nádherné, emotivní a někteří oslavili Samaritány až do ranních hodin. V níže uvedených odkazech naleznete odkaz na hudební videoklip SAMARITÁNI a fotografie z oslav.

Kategorie: