🍀 Že naděje umírá poslední, nezůstává prázdnou frází. 🍀

🍀 Pozitivní myšlení, radost z každého dne a obrovská chuť žít – to jsou slova, která naprosto přesně popisují naši klientku.

Paní Jarka si v minulém roce vyslechla nelítostný ortel, který měl rozhodnout o jejím osudu už v minulých měsících. Slova lékařů zněla jasně, „několik týdnu života“…

Zpráva, již v prvních chvílích nepochopil a nechtěl přijmout nikdo z blízkých. Velmi statečně však tuto skutečnost přijala paní Jarka. I přes jasnou vidinu předem prohraného boje se rozhodla své poslední týdny na světě strávit pozitivně, plnit si sny a zanechat tak po sobě vzpomínku na statečnou, nikdy se nevzdávající a veselou manželku, maminku, babičku a kamarádku.

Je až neuvěřitelné, jak moc paní Jarka toto poselství naplnila i v našem případě. Energie, která z ní proudí i přes její stále se zhoršující stav, je až nebezpečně nakažlivá.

🍀 Paradoxem a závěrem celého dne bylo, že jsme naplněni štěstím a pozitivní náladou odjížděli my, a to právě díky paní Jarce a jejímu nikdy neutuchajícímu optimismu. ❤️❤️