Od pondělí 3.5.2021 provádíme vedle antigenních testů na COVID-19 nově i odběr vzorků pro laboratorní PCR testy. Tuto službu poskytujeme prostřednictvím našich smluvních partnerů a všechny vzorky jsou tak profesionálně odebrány a vyhodnoceny v certifikované laboratoři.

PCR testy jsou poskytovány občanům ČR z veřejného zdravotního pojištění (tedy bezplatně) v případech, kdy předchozí antigenní test provedený na našem testovacím místě bude vyhodnocen s pozitivním výsledkem. Odběr pro PCR test je tak proveden obratem a nemusíte se nikde dál registrovat a čekat na další termín nebo chodit na jiné odběrové místo.

V případě zájmu zajišťujeme PCR testy i pro samoplátce, kteří jej potřebují například pro vycestování, specifické činnosti nebo pro účast na některých aktivitách. Cena PCR testu je 1510,- Kč.

Výsledek PCR testu Vám bude odeslán formou SMS zprávy na mobilní telefon včetně odkazu, kde si můžete stáhnout certifikát o výsledku. Doba vyhodnocení je maximálně 2 pracovní dny, ale výsledek je klientům zasílán zpravidla mnohem dříve.

Pro návštěvu odběrového místa pro antigenní i PCR test na COVID-19 na adrese Praha 5 – Zbraslav, U Včely 1442 si prosíme vyberte svůj volný termín v Rezervačním systému. Nezapomeňte uvést celé své jméno a především správné číslo mobilního telefonu a e-mailovou adresu nejen pro potvrzení rezervace.

Odběry pro PCR testy provádíme i v rámci testování firem a organizací prostřednictvím našeho mobilního odběrového týmu. Pro podmínky příjezdu mobilního týmu do vaší firmy a poskytování této služby prosíme kontaktujte náš dispečink, tel. 14333, e-mail: dispecink@samaritani.cz.

Tags: